Warm welkom in RijswijkBuiten voor kandidaat raadslid Caroline de Mooij

Voor Caroline de Mooij, nummer 4 op de lijst van de VVD Rijswijk, is dit een spannende week. Na maanden van voorbereidingen vallen de Gemeenteraadsverkiezingen én de oplevering van haar in 2016 gekochte huis nu samen.

Inzetten voor de bewoners van RijswijkBuiten
Vandaag kreeg zij een warm welkom van de Rijswijkse aannemer Boele en van Eesteren, wethouder René van Hemert en van VVD lijsttrekker Coen Sleddering. Als gevolg van de “overspannen” bouwwereld vindt de oplevering een aantal maanden later dan verwacht plaats.

De Mooij hoopt als gekozen raadslid haar huis te betrekken en zich extra in te kunnen zetten voor de bewoners van RijswijkBuiten. “Het is belangrijk dat er genoeg voorzieningen zijn om de wijk echt bij Rijswijk te betrekken en het MKB ook van de groei van de gemeente te laten profiteren. Een goede doorstroming van de Prinses Beatrixlaan en een goede OV verbinding kunnen daaraan bijdragen”, aldus De Mooij. Ook de wijk Vrijenban verdient wat haar betreft wat extra aandacht. Deze wijk is qua ligging vergelijkbaar met RijswijkBuiten.