Feel Good Radio voor de gemeente Rijswijk

 

Stichting Omroep Rijswijk
Stichting Omroep Rijswijk is sinds 1986 actief als omroep voor de gemeente Rijswijk en geeft invulling aan de publieke taak om lokaal nieuws en informatie uit de gemeente te brengen.

Nieuwsplatform
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws als eerste te brengen. Niet voor niets zijn we daardoor met ruim 11.000 dagelijkse volgers uitgegroeid tot de grootste online nieuwsvoorziener van Rijswijk. Ons nieuws heeft een regelmatig weekbereik van meer dan 100.000 unieke bezoekers.

Rijswijk.tv
Rijswijk.tv is het grootste sociale nieuwsplatform van de gemeente Rijswijk (ZH) die dagelijks nieuws en achtergronden brengt via de sociale platformen online en het digitale televisiekanaal in de regio Haaglanden.

Feel Good Radio
Feel Good Radio is de roepnaam van de radiozender voor Rijswijk. Online en via de FM zender 105.9FM hoor je ieder half uur lokaal nieuws. In de ochtend en avond brengt de zender iedere tien minuten nieuwsupdates uit Rijswijk.

Naast het nieuws brengt de omroep een format van herkenbare liedjes en grote hits voor een brede doelgroep. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen.

Frequenties Radio & TV
Ether
: 105.9FM
Kabel Digitaal Radio: ZIGGO 918 | KPN 840 |
Kabel Digitaal TV: ZIGGO 43 & 44 | KPN 1320|
Kabel Analoog: 92.9FM