HaaglandenTV voor de gemeente Rijswijk

HaaglandenTV is het televisiekanaal voor de gemeente Rijswijk. Via dit kanaal worden nieuwsvideo’s uit Rijswijk uitgezonden en lees je dagelijks het laatste nieuws van onze redactie. Via HaaglandenTV zenden we diverse programma’s uit voor verschillende doelgroepen uit Rijswijk en de habitatregio 070. Sport, cultuur, amusement, nieuws en actualiteiten komen dagelijks aan bod op de zender.

Dit concept past naast onze ambities ook perfect in het plaatje van de brancheorganisatie NLPO en VNG die stimuleren om kijkers uit Rijswijk te betrekken bij de lokale samenleving en daarbij de natuurlijke habitat in acht te nemen.

Jouw reportage op HaaglandenTV
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar onze cameramensen zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de Rijswijker. Op deze manier groeien we als grootste nieuwsplatform voor Rijswijk nog verder door. HaaglandenTV is televisie voor en door de Rijswijker!

Frequenties en uitzendgebied Kabelkrant Feel Good Radio en Feel Good TV
De kabelkrant van Feel Good Radio is te ontvangen in de regio Haaglanden in Rijswijk, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar in 250.000 huishoudens.

TV Zenders
Ziggo kanaal: 43
KPN kanaal: 1020

Kijk hier online naar Feel Good TV