ADVERTEER ONLINE VIA RIJSWIJK.TV
Rijswijk.tv is het grootste nieuwsplatform van Rijswijk en de habitatregio 070. Ons nieuws bereikt wekelijks meer dan 100.000 unieke mensen in Rijswijk en Den Haag. Dit is mede te danken aan de ambassadeurs die ons in grote getallen volgen via de site en onze Facebookpagina.

Met ons groeiende lokale bereik zijn we de juiste partner voor marketingcampagnes. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden om jouw campagne tot een succes te maken. Door het complete aanbod via online, radio en televisie zijn we de unieke partner om mee samen te werken en jouw verhaal te vertellen.

ADVERTORIALS
Een advertorial is een kruising tussen een advertentie en een inhoudelijk artikel. Een professionele journalist en fotograaf maken je artikel dat wordt geplaatst op Rijswijk TV. Ook is het mogelijke een videoreportage of een video persbericht aan je advertorial toe te voegen.

ADVERTEER VIA FEELGOODRADIO.NL
Feel Good Radio is te beluisteren in Rijswijk en de Haagse regio via 105.9FM en 107.6FM. Met ieder uur het laatste nieuws en de beste classic hits zijn wij thuis, op het werk of in de auto de perfecte partner om je op de hoogte te houden van alles wat er speelt in de regio.

JOUW BEDRIJFSNAAM OP DE RADIO
Radioreclame moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn. Daarom heeft Feel Good Radio een campagne voor iedereen. Een campagne draait al vanaf €99,00 per week!

SAMENWERKING IN DE REGIO
Feel Good Radio is actief in verschillende gemeenten in de regio Haaglanden als streekomroep en nieuwsplatform. Door het bouwen van nieuwsplatforms die lokaal gericht zijn op een gemeente brengen we de inwoner dicht bij het nieuws. Dat is onze missie en succes. Dat succes delen we graag met jou! Wij zijn actief in de gemeenten Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer

AANDACHT VOOR ONLINE CONTENT GROEIT
Steeds vaker gebruiken mensen online nieuwsplatforms en kijken uitgesteld naar video’s. Slechts vijftien procent van de jongeren komt nog maar in contact met een papieren medium en de komende jaren zal dit percentage over alle leeftijden afnemen.

Dagelijks kijkt de gemiddelde Nederlander al vier minuten op YouTube en zo’n negentien minuten op nieuwsplatforms en andere videoplatforms. Momenteel wordt al 26% van de dagelijkse leestijd in beslag genomen door het gebruik van een tablet, pc of smartphone. Vooral mannen van 40+ lezen momenteel digitale, nieuwssites en nieuwsapps. Van alle dagelijkse digitale lezers (in totaal twintig procent van de bevolking) is 31 procent tussen 35 en 49.