Thuis genieten van een culinair kerstdiner

Kerst 2020 wordt voor veel mensen een hele andere kerst dan de voorgaande jaren. Wie voorheen traditioneel uit eten ging met vrienden of familie, moet nu creatief zijn en zelf aan de slag in de keuken. Dat is niet aan iedereen besteedt en daar hebben ze bij Ton’s Muziekcafé in Rijswijk wat op gevonden.

Een kerstdiner thuis op topniveau!
“Om toch thuis te kunnen genieten hebben we in samenwerking met meesterkok Patrick Kelder een fantastisch kerstmenu samengesteld,” legt eigenaar Ton Voets uit aan Rijswijk.tv. “Het bereiden van het diner is ook nog eens heel eenvoudig zodat je binnen een paar handelingen een heerlijk menu op tafel hebt staan,” vertelt meesterkok Patrick Kelder, die bekend is van het voormalige restaurant Crème Crue in Rijswijk. Het bestellen van het kerstmenu kan tot en met 23 december en kan worden bezorgd of opgehaald.

Ondanks lockdown nog altijd volop actief
Naast het kerstmenu zitten ze bij Ton’s niet stil. Voor de kerstdagen zijn er in de shop diverse cadeaupakketten te koop en mocht je vandaag al geen zin hebben om te koken, bestel dan gewoon iets lekker voor vanavond via de website.

Bekijk het kerstmenu en alle andere gerechten op www.tons.nl.