Sinterklaas logeert weer  in Oud Rijswijk

Dit jaar is het Sinterklaashuis het pand aan de Herenstraat 71 geworden. Op zaterdag 19 en 26 november vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur en is het Sinterklaashuis open en kunnen kinderen met hun ouders een kijkje komen nemen in het Sinterklaashuis. Maak een leuke foto van jezelf in het Sinterklaashuis en plaats deze op de facebookpagina van winkelcentrum Oud Rijswijk met de #oudrijswijk.

Naast een kijkje in het Sinterklaashuis waar Sinterklaas en de Pieten met heel veel plezier logeren, kunnen de kinderen lekker knutselen, kleuren en hun schoentje zetten. Zorg ervoor dat je naam op je schoen staat zodat je je eigen schoen weer kan ophalen op zaterdag 3 december tussen 11.00 en 14.00 uur.

Op zaterdag 19 november is de intocht van Sinterklaas in Winkelcentrum Oud Rijswijk. Hij komt tussen elf uur en half twaalf aan in winkelgebied Oud Rijswijk. Om kwart voor twaalf wordt Sinterklaas door de voorzitter van Winkelcentrum Oud Rijswijk verwelkomt op het Tollensplein. Op zaterdag 26 november vanaf 12.00 tot 17.00 uur loopt een Pietenband in Oud Rijswijk rond en zijn veel winkels geopend. Kortom, het wordt één groot Sinterklaasfeest de komende weken in Oud Rijswijk!

Omdat Sinterklaas toch wat ouder wordt heeft hij in Rijswijk twee plekken om uit te rusten van zijn drukke werkzaamheden. Ook in winkelcentrum in de Bogaard kan de goedheiligman zijn vermoeide benen te ruste leggen.

De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk vindt u op onze website www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.