Ruim 50 Rijswijkse activiteiten tijdens Strandwal Try Out

Dit jaar is er geen regulier Strandwalfestival. De organisatie heeft wel alternatieven bedacht. Zo is er de Strandwal Try Out van 6 tot en met 12 september. In deze periode nodigen Rijswijkse organisaties, verenigingen, clubs en stichtingen inwoners van Rijswijk uit om een kijkje te nemen in hun organisatie.

Aanbod van activiteiten
De Strandwalfestival Try Out heeft ruim 50 activiteiten op het programma staan van verschillende Rijswijkse organisaties. Het Amateurspalet en het RijswijksJeugdTheater geven diverse lessen. Ook Yogastudio Rijswijk en Stichting de Vrolijkheid hebben zich aan de Try Out verbonden. Kijk voor alle deelnemers op de website van het Strandwalfestival.

Strandwal Live
Dit jaar is er ook Strandwal Live. In een intiemere setting dan normaal treden lokale en regionale artiesten op in zeven verschillende blokken in verschillende muziekgenres. Op vrijdag 10 september zijn er drie blokken van twee uur en op zaterdag 11 september vier blokken van twee uur.

Reserveren is nodig
Het is van belang dat je op tijd laat weten dat je wil komen. Dat kan vanaf 16 augustus om 12:00. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Je kan een tafel reserveren voor vier personen. Per blok is er ruimte voor 250 bezoekers om de artiesten te zien spelen bij de Naald.