Programmering Strandwalfestival LIVE bekend

De organisatie van het Strandwalfestival krijgt steeds meer zicht op de programmering van het festival dit jaar. Door de aanhoudende beperkingen rondom het coronavirus is er dit jaar een aangepaste versie van het festival op vrijdag 10 september of zaterdag 11 september.

Grootste terras van Rijswijk
In een intiemere setting dan normaal treden lokale en regionale artiesten op in zeven verschillende blokken. Er zijn verschillende genres te beluisteren. Happy Family, Rock, Hollands, Kids, ‘70’s & 80’s, TOP 2000 en Dance/House. Op vrijdag 10 september zijn er drie blokken van twee uur en op zaterdag 11 september vier blokken van twee uur.

Reserveren is nodig
Het is van belang dat je op tijd laat weten dat je wil komen. Dat kan vanaf 16 augustus om 12:00. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Je kan een tafel reserveren voor vier personen. Per blok is er ruimte voor 250 bezoekers om de artiesten te zien spelen bij de Naald.

Slag om de arm
De organisatie van het Strandwalfestival houdt te allen tijde rekening met de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de inhoud volgt op zeer korte termijn.