Rijswijkse Suzanne van der Velde is genomineerd, stem mee

In de Haagse Helden verkiezing 2018 is de Rijswijkse Suzanne van der Velde uit genomineerd in de categorie Sport. Zij is vrijwilliger bij de Haagse Watervrienden, een zwemvereniging voor jong en oud die gebruik maakt van zwembaden in de regio. De winnaar wordt bepaald door publieksstemmen! Stem daarom op Suzan, ga hiervoor naar denhaagdoet.nl/stem-op-jouw-h…

Met zwemles angsten overwinnen
“Ik kan me alle kinderen nog precies herinneren. Wat ze moeilijk vonden en hoe knap ze hun angsten voor de zwemles overwonnen”, vertelt Suzanne. Als er een kind is dat om wat voor reden dan ook moeite heeft om mee te komen, dan biedt zij uitkomst. Als geen ander weet ze hoe het is om moeite te hebben aan te haken. Na een moeizaam traject, waarin ze veel steun kreeg van Haagse Watervrienden, werd autisme bij haar vastgesteld. Juist door die ervaring, weet ze bij elk kind precies de juiste snaar te raken.

Maak kans op een hotel-weekend
Met stemmen je niet alleen Suzanne, maar je maakt ook kans op twee overnachtingen in een ibis hotel naar keuze in de Benelux. Én een plek op de gastenlijst van het Haagse Helden gala op 7 december.  Alle stemmen samen bepalen uiteindelijk wie van de genomineerden op vrijdag 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, met de titel ‘Haagse Held van het Jaar’ naar huis gaat.