Meer activiteiten voor Winkelcentrum Oud Rijswijk

De bekendheid van Winkelcentrum Oud Rijswijk is groot. Met de Dickens Night komen er 40.000 bezoekers. De weekmarkt op zaterdag trekt wekelijks klanten uit de hele regio. Vanochtend werd met wethouder Armand van de Laar een nieuwe overeenkomst getekend over het voortzetten van de bedrijveninvestingszone Oud Rijswijk. Hiermee zetten de 150 ondernemers het centrum gezamenlijk op de kaart. Voor de komende zomer staan er alweer drie nieuwe evenementen op stapel zoals de Franse Dag op 13 juli, de Kinderdag op 6 juli en de Jazzmuziek dag op 29 juni.

Aantrekkelijk centrum
Oud Rijswijk is aantrekkelijk door de vele historische panden en de vele zelfstandige ondernemers zoals een klokkenmaker en een slager die bij de boer zijn eigen runderen laat grazen.

Succes van eerste 10 jaar
Tien jaar geleden werd in Oud Rijswijk de eerste bedrijveninvestingszone van Nederland getekend voor een winkelcentrum. Met activiteiten die variëren van de bloembakken en de sfeerverlichting tot social media en evenementen. Ook maken ze samen een lange termijn plan. Om de bezoekers meer te bieden zoeken ze ook naar nieuwe horecavormen, zoals bij het museum, en meer terrassen.

Foto: ondertekening van de uitvoeringsovereenkomst BIZ Oud Rijswijk door wethouder Van de Laar namens de gemeente en door Marja Bartelts(interim voorzitter) en Hedser Bleeker (penningmeester) namens de Stichting Winkelcentrum Historisch Rijswijk Bedrijfs Investeringszone.