‘Met man en macht werken om Jumpsquare op tijd te openen’


‘We staan te springen om open te gaan’, vertellen de ondernemers Dennis en Wendy van Leeuwen over hun droom: Jumpsquare Rijswijk. “Half februari is het zover aan de Lange Kleiweg 1E. “Met maar liefst 3.000m2 wordt dit één van de grootste trampolineparken in Nederland. Nu werken we met man en macht om alles op tijd af te krijgen”. In aanloop naar de opening van het park, wordt er een scholenwedstrijd georganiseerd. Scholieren kunnen een gratis jumpsessie met hun klas winnen.

Jumpsquare staat in het teken van jump, sport, tricks & fun.
Dennis en Wendy vertellen dat ze de afgelopen maanden flink hebben verbouwd in het pand met als doel comfort te verhogen en energie te besparen, zo komt er een duurzame verwarmingsinstallatie. Jumpsquare Rijswijk staat in het teken van jump, sport, tricks & fun en is geschikt voor zowel de kleine en grote jumpers als voor de amateurs en ervaren adrenalinejunks.

Jumpsquare Rijswijk krijgt een stoere, industriële sfeer met goede horeca. “We willen met ons trampolinepark het jumpen naar een hoger niveau brengen door verschillende area’s aan te bieden. Zo is de Freestyle area ingericht met diverse aaneengeschakelde trampolines en een 16 meter lange tumblingbaan, er is een walk-on-wall en halfpipe waar je gave tricks op uit kunt voeren, verder is er een trapeze, een foampit met slackline en een big airbag waar je na een salto zacht in landt. Als dit nog niet sportief genoeg is, kun je ook trampoline basketballen of dodgeball spelen”, leggen Dennis en Wendy uit. Mensen kunnen nu al hun jumpsessie te reserveren voor februari via jumpsquarerijswijk.nl.