Ferry Mingelen leidt debat in Rijswijkse Schouwburg

Dinsdagavond 13 maart leidt TV presentator Ferry Mingelen vanaf 20.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg een cultureel-maatschappelijk debat met de lijsttrekkers van politieke partijen die in Rijswijk meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

Lokale politiek is cement van maatschappij
De lijsttrekkers gaan onder leiding van Ferry Mingelen met elkaar én de zaal in debat over het cultureel-maatschappelijke klimaat in Rijswijk. Wat is de maatschappelijke functie van cultuur? Wat is de rol van het sociaal-cultureel werk in het veranderende sociale domein? Hoe kan de lokale politiek zorgen dat dit het cement blijft in de maatschappij? En hoe kan dit nog meer verankerd worden in de Rijswijkse samenleving? Want, sociaal-culturele activiteiten dragen bij aan een betere samenleving!

Aan de hand van stellingen worden de lokale politici uitgedaagd standpunten in te nemen in cultureel-maatschappelijke kwesties. Een boeiende avond voor iedereen die het cultureel-maatschappelijke leven én de lokale politiek in Rijswijk een warm hart toedraagt!

Aanmelden vanaf maandag
Wilt u aanwezig zijn bij deze boeiende avond? Reserveer dan vanaf maandag 26 februari uw kaartje op www.rijswijkseschouwburg.nl. De toegang is gratis. Wees er snel bij, want VOL = VOL! Het debat is een initiatief van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg. Zij werken samen als ’De Kracht van Rijswijk’.