[FOTO] Feestelijk begin van nieuw politiek seizoen

Met een feestelijke barbecue in het Wilhelminapark heeft Wij. Rijswijk zaterdag met ruim 80 mensen het nieuwe politieke seizoen ingeluid. Leden en geïnteresseerden konden elkaar ontmoeten en er werden veel nieuwe ideeën uitgewisseld.

Veld netjes achtergelaten
Midden op het veld was Wij. Rijswijk direct goed te herkennen. Een diverse club mensen, vrolijk met elkaar pratend. Van jongeren tot leden van de scootmobielclub. Hagemancatering legde hen in de watten met een overheerlijk buffet, compleet met echte borden, glazen en bestek (geen plastic dus). Uiteraard werd het veld ook weer netjes achtergelaten. Net zoals de verder aanwezige families dat deden.

Mensen verbinden en bouwen aan Rijswijk
Freek van Bemmelen, raadslid Wij. Rijswijk: ‘Met dit soort bijeenkomsten proberen we mensen dichter bij elkaar en dichter bij de politiek te brengen. Dat is wat we in Rijswijk willen: mensen verbinden en samen bouwen aan een Rijswijk waar iedereen zich thuis voelt. Wat mij betreft was dit een perfecte start van een nieuw politiek seizoen waarin we ons samen met onze leden keihard voor de Rijswijkers gaan inzetten.’

BBQ Wij Rijswijk BBQ Wij Rijswijk BBQ Wij Rijswijk BBQ Wij Rijswijk
<
>