Bruisende Dickens Christmas Shopping Night komt eraan

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst morgenavond, vrijdagavond 14 december, de Dickens Christmas Shopping Night los. Tussen  15.00 en 21.00 uur is de oergezellige kerstkoopavond. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een sfeervol Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd. Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops. Oudhollandse spelletjes en een draaimolen voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met prachtige kerstkramen. Kortom, je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

Magische Christmas Express
Balletstudio Karin den Os organiseert met haar dansgroep een fantastisch dansspektakel. Tussen 17.45 en 19.00 uur rijdt de feestelijk verlichte Christmas Express met drie wagons door het winkelcentrum van Oud Rijswijk met een 100-tal dansers, gekleed in prachtig fonkelende kostuums en swingende kerstmuziek. Deze betoverende parade is rond 18.45 uur bij de Oude Kerk waar de burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, om 19.00 uur de verlichting van de fraaie kerstboom voor de Kerk zal ontsteken.

Speciale kerstacties
De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend, zodat u naar hartenlust al uw gewenste kerstinkopen kunt doen. Met warme chocolademelk en lekkere hapjes, profiteert u tijdens deze avond bovendien van speciale kerstacties. Kerstsfeer beleven in de Oude Kerk Bewonersorganisatie SBOR brengt samen met de samenwerkende kerken een speciaal kerstprogramma. Zo kan je in de Oude Kerk bij kaarslicht luisteren naar het aloude kerstverhaal en kerstliederen.Er zijn diverse andere optredens en natuurlijk ontbreekt de levende kerststal niet.