Beginnerscursus Digitale Fotografie bij Fotoclub F70

Ken je dat? Vol spanning laad je de foto’s van een fantastische vakantiereis in de computer, blijken de foto’s op het beeldscherm totaal niet de sfeer weer te geven die je daar aantrof……. Dan is de “Beginnerscursus Digitale fotografie” van Fotoclub F70 misschien wel iets voor jou.

Wanneer
De cursus bestaat uit zes maandagavonden, te weten 3 en 17 september, 1, 15 en 29 oktober en 26 november 2018 van 20.00 tot 22.15 uur in de Bibliotheek Rijswijk en een praktijkochtend (zondag 4 november).

Onderwerpen
De cursus is theoretisch, maar we gaan ook praktisch aan de slag. Iedere avond wordt er een huiswerkopdracht gegeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn: diafragma en sluitertijd (wat kún en moet je ermee), hanteren van de camera, lenzen, statieven, compositie, scherptediepte, iso-waarde, het histogram, witbalans, raw versus jpeg, basiskennis Lightroom.

Leren omgaan met de mogelijkheden
Het doel van de cursus is dat je na het volgen hiervan de camera niet meer op de ‘auto’stand zult zetten. Dat je je dusdanig bewust geworden bent van de mogelijkheden van de camera, zodat je ZELF de controle overneemt en voor bepaalde camera-instellingen kiest!

Kosten
De kosten voor de totale cursus inclusief lesmaterialen bedragen € 110,00. Kijk voor meer informatie op fotoclubf70.nl/cursus.