All-inclusive formule nu ook bij restaurant Niven

De hele maand februari genieten de bezoekers van het Rijswijkse restaurant Niven in de Herenstraat voor een vaste, scherpe prijs van een all-in vijfgangenmenu. Alle 35 Nederlandse restaurants met een Michelinster doen mee aan het idee van de culinaire website HEERLIJK.nl. “Zowel de consument als restaurateur weet van tevoren waar zij aan toe zijn. Geen verrassingen bij de factuur, meer ruimte om te genieten,” zegt Arthur Bassant, oprichter van HEERLIJK.nl.

Volgens de website geeft 69,7% de voorkeur aan een all-in prijs bij bezoek aan een sterrenrestaurant
De restaurants serveren een all-in vijfgangenmenu: een aperitief, vijf gangen met bijpassende wijnen, water en koffie met friandises. Bij restaurants met 1 Michelinster kost het menu € 100,- bij restaurants met 2 Michelinsterren komt daar € 35,- bovenop.

Volgens HEERLIJK.nl neemt de populairiteit van all-inclusiveconcepten toe. Uit kwantitatief onderzoek onder de gebruikers van de website blijkt dat 69,7% de voorkeur geeft aan een all-in prijs bij bezoek aan een sterrenrestaurant. Reserveren kan vanaf 17 januari via www.heerlijk.nl/staredition.