Aftellen naar Strandwalfestival

Alles staat klaar voor het Strandwalfestival aanstaand weekend. “Drie dagen lang laat Rijswijk zich van haar beste kant zien. Vrijdagavond is de eerste feestavond op de Naald in het Rijswijkse bos, zaterdag is de Van Vredenburchweg omgetoverd tot een Strandwalboulevard met meer dan 100 kraampjes, zaterdagavond is Strandwal by night in het Rijswijkse bos en niet te vergeten de inmiddels traditionele Strandwalfamiliedag op zondag”, vertelt secretaris Paul Schott enthousiast.

Rijswijkse Samantha Steenwijk op de vrijdagavond
Paul Schott: “Vrijdagavond starten wij om 18.30 uur met een optreden van Rijswijk Swingt Mee! dat wordt gevolgd wordt door de officiële opening door Burgemeester Michel Bezuijen”. Het programma bestaat verder uit optredens van Frank & The Silly Symphonies, Joel Borelli, De Coronas, Samantha Steenwijk en DJ El Dani.

Strandwalmarkt met meer dan 100 kraampjes op zaterdag
Zaterdag om 12 uur is de Strandwalmarkt geopend met meer dan 100 kraampjes met alles wat Rijswijk te bieden heeft om verschillende thema’s. Laat je als een dier schminken op het dierenpaviljoen, knutsel je eigen lampion, maak een sportieve foto en maak mee hoe het voelt om een virtual reality bril op te hebben. Naast de kraampjes zijn er op de vier binnen-/buitenpodia met meer dan 40 optredens van muziek, zang, dans, sport en nog veel meer.

Spetterend Strandwal by night op zaterdagavond
Zaterdagavond start om 17.00 uur. Een gevarieerd programma in het Rijswijkse Bos met 80’s Dilemma, Rijswijks Jeugdtheater, DJ Ruben Terpstra, Vinchenzo en Kimberly van The Voice of Holland, Jewelste, The Kik en DJ Badd Dimes.

Strandwalfamiliedag op de zondag
Op zondag start om 10.00 uur de Strandwalfamiliedag op en rondom Kinderboerderij het Akkertje. Op de pop-up locatie Te Werve Buiten kun je tussen 15.00 en 20.00 uur genieten van muziek van Jazz artiesten en een DJ en voor de kids is er een springkussen. En ook Winkelcentrum Oud Rijswijk is weer van de partij met open winkels, gezellige restaurants, old timershow en de papiermarkt.

Paul Schot tot slot: “Kortom een veelheid aan mogelijkheden voor jong en oud om kennis te maken met wat Rijswijk zoal te bieden heeft. Als de weersvoorspellingen ons niet bedriegen wordt het een zonnig weekend”.