Wandelaars gezocht voor 24-uurs estafette

Teams die zich hebben aangemeld voor de SamenLoop voor Hoop Zoetermeer zoeken extra lopers. Het 24-uurs wandelevenement van KWF Kankerbestrijding vindt in Zoetermeer voor de eerste keer plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juni op het terrein van Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion in het Van Tuyllpark. Aanmelden kan via de website www.samenloopvoorhoopzoetermeer.nl. Wat is SamenLoop voor Hoop?39 teams uit Zoetermeer en omstreken, waaronder Den Haag, Voorschoten, Benthuizen en Delft hebben zich inmiddels aangemeld en lopen 24 uur in estafettevorm in de strijd tegen kanker. Het is geen wedstrijd, maar wel meer dan een sponsorloop.

SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiënten (survivors) een hart onder de riem.

Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud, dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers, vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht.

Oproep voor wandelaars
Een teamcaptain deelt de lopers over 24 uur in om continuïteit van de estafette te waarborgen. Hiervoor zijn 20 tot 25 lopers nodig.

Niet elk team is het gelukt om dit aantal te halen. Vandaar deze oproep voor meer wandelaars die een bijdrage willen leveren aan een goed doel.

De deelnemer geeft zelf aan welk tijdstip en de duur van inzet hem of haar het beste uitkomt.

Aanmelden kan via de website www.samenloopvoorhoopzoetermeer.nl
en op 13 en 14 juni bij de informatiekraam bij de ingang van het SamenLoop voor Hoop-terrein.

Veel amusement
Rondom het terrein zijn vele activiteiten voor jong en oud en iedereen kan genieten van spectaculaire optredens.

Teamleden die niet aan het lopen zijn, kunnen uitrusten en zich te goed doen aan een ruimschoots aanbod van eten en drinken.

Hoogtepunten van SamenLoop voor Hoop zijn de openingsceremonie met survivors, de kaarsenceremonie, kinderloop en de slotronde.

Waarom meedoen?
Eén op de drie mensen wordt ooit geconfronteerd met de diagnose kanker.

SamenLoop voor Hoop is een mooie gelegenheid om (ex)kankerpatiënten te steunen, degenen die eraan overleden zijn te gedenken en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Dit doel gaat iedereen aan het hart. Door mee te doen met SamenLoop voor Hoop strijd je mee tegen kanker én beleef je een leuk en hartverwarmend weekend