Zomerschool voor senioren

De brochure met daarin het volledige programma van de zomerschool voor senioren is verschenen. Tijdens de zomervakantie kunnen ouderen meedoen met activiteiten, zoals dagtochten en museumbezoeken tot het meezingen met een smartlappenkoor, De brochure van de Zomerschool is af te halen in de wijkcentra van Welzijn Rijswijk Het Oude Raadhuis en Stervoorde. Bovendien ligt deze klaar in het Stadhuis en in de bibliotheek. In de zomer liggen veel activiteiten stil en zijn veel familieleden en vrienden met vakantie.
Een goede gelegenheid om er eens op uit te gaan en andere mensen te ontmoeten.

Driemaal in de week staat er een activiteit op het programma.

Ook dit jaar organiseren we diverse dagtochten, bezoeken ze enkele musea en maken we stads en natuurwandelingen.

In wijkcentrum Stervoorde worden lezingen gehouden en op muzikaal gebied kunnen de liefhebbers meezingen met een smartlappenkoor of deelnemen aan een percussie (trommel) workshop.

De Zomerschool start op 13 juli met een beeldverslag over de Zomerschool, waarbij vele foto’s van de afgelopen 10 jaar worden getoond en herinneringen kunnen worden opgehaald.

Ze sluiten dit jaar af op 21 augustus met een Indisch buffet in Wijkcentrum Stervoorde.

De brochure van de Zomerschool is vanaf af te halen in de wijkcentra van Welzijn Rijswijk Het Oude Raadhuis en Stervoorde. Bovendien ligt deze klaar in het Stadhuis en in de bibliotheek.

Voor meer informatie over de Zomerschool kunt u bellen met de Welzijn Weet Winkel, tel.7579241