Rijswijkse Happy Fit! zoekt ambassadeurs

Verschillende organisaties hebben de handen in één geslagen en streven naar een gezonde leefstijl voor alle kinderen in Rijswijk. Happy Fit! wordt op woensdag 28 september gelanceerd.
Ook jij kunt daar een steentje aan bijdragen door Ambassadeur van Happy Fit! te worden. Voor info en aanmelden: ellen.berenz@welzijn-rijswijk of bel/app met Ellen Berenz: 06 45474442. Als ambassadeur geef je het gezonde voorbeeld en maakt organisaties, sportverenigingen en wijkbewoners bewust van het belang van een gezonde leefstijl voor kinderen. Daarnaast worden er activiteiten ingezet, zoals gezonde traktaties maken, smaakspelletjes en dergelijke.

Samen met een actieve groep ambassadeurs maken wij Rijswijk gezond.
Ben jij een actieve buurtbewoner, ouder of (buurt)professional in Rijswijk? Wil je meer weten over een gezonde leefstijl en ben je bereid om je in te zetten om ouders, kinderen en verenigingen in jouw buurt te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het project “Ambassadeurs Happy Fit!” werkt samen met GGD Haaglanden, Jeugdformaat, Welzijn Rijswijk, De Jutters, Florence, SE-Haaglanden en Jeugd Gezondheids Zorg ZHW en maakt deel uit van het programma Ambassadeurs Happy Fit! informeren mensen in hun eigen wijk over een gezondere manier van leven.

Als ambassadeur krijg jeen training over gezonde leefstijl, uitbreiding van je netwerk, mogelijkheden om samen acties te bedenken en uit te voeren, een map met werkvormen die je kunt gebruiken en een certificaat waaruit blijkt dat jij je inzet als “Ambassadeur van Happy Fit!” Je bent verzekerd en krijgt een onkostenvergoeding.