Steun in Rijswijkse gemeenteraad voor terugkeer Herfstpop

Naar aanleiding van een Facebookbericht bij Omroep Rijswijk over het Foodtruck Festival in de Bogaard, meldde Erwin van der Wel, ooit de man achter Herfstpop, bij Omroep Rijswijk dat dit festival een onderdeel zou moeten zijn van een groter geheel, bijvoorbeeld Herfstpop.
Inmiddels maken Gemeentebelangen en de Fractie Van der Horst in de gemeenteraad zich na vijf jaar hard voor de terugkomst van Herfstpop. Tien jaar lang werd in Rijswijk met succes Herfstpop georganiseerd door Erwin van der Wel en een groot aantal vrijwilligers. Van 2002 tot 2011. Herfstpop was een gratis evenement dat jaarlijks plaatsvond op de derde zaterdag in september. Vandaag twitterde Gemeentebelangen dat Herfstpop volgend jaar terug moet komen. Ook Hennie van der Horst liet zich in deze termen al uit tijdens de forumvergadering van de gemeenteraad

Elk jaar kon je in het Wilhelminapark in Rijswijk genieten muziek-, dance-, cultuur-, sport- en spelactiviteiten. Je kon bijvoorbeeld gratis workshops volgen en je favoriete artiesten zien optreden. De kleintjes konden zich uitleven in het Kinder Plaza. Herfstpop was meer dan alleen een popfestival.