Gregor Bak brengt Rijswijk zingt weer mee tot ongekende hoogte

Dinsdagavond was de alweer tweede repetitie Strandwalkoor onder leiding van Gregor Bak in de Bonifatiuskerk. Wat een enthousiasme weer! Niet alleen koor maar ook 4 stemmig achtergrondkoor. En dat met 100 Rijswijkers, die het fantastisch vinden samen te zingen. Voor de derde achtereenvolgende keer zingt Rijswijks talent weer uit volle borst mee tijdens het Strandwalfestival. Rijswijk zingt Mee is één van de openingsacts van dit succesvolle festival dat dit jaar van 11 tot en met 13 september plaatsvindt. De uitvoering van dit bijzondere optreden vindt plaats op vrijdag 11 september 2015 rond 20.00 uur op het grote podium bij De Naald in het Rijswijkse bos.
Bekende liedjes staan op het repertoire dat tijdens de openingsavond van het festival wordt gebracht m.m.v. de bekende Rijswijkse zangeres & cabaretière Veronique Sodano. Via een groot scherm dat direct naast het podium staat, kan het publiek meezingen.

De maar liefst honderd koorleden staan onder bezielde begeleiding van Gregor Bak. Hij is pianist, dirigent van het Oeral Kozakkenkoor, musicoloog en tv-presentator en zal op professionele wijze de koorleden dirigeren tijdens de repetities en het concert. De laatste repetitie is op de dinsdagen 8 september om 20.00 uur in de Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 67, Rijswijk.