Zwarte Mercedes met hoge snelheid over de Lindelaan

De politie is op zoek naar de bestuurster van een zwarte Mercedes B 150, een voorwerp tegen een zwarte Volkswagen Polo gooide en er via de Rijswijkse Haagweg over de Lindelaan er met grote snelheid vandoor ging.

Het conflict tussen de twee bestuurders vond plaats op dinsdag rond 13.55 uur en begon op de Calandstraat ter hoogte van de Neherkade. De bestuurder van de Polo stond voor het verkeerslicht. Na een woordenwisseling met een bestuurster van een zwarte Mercedes B 150, werd er door haar een voorwerp tegen Polo gegooid. Hierna verdween zij in de richting van de Goeverneurlaan.

Een aantal minuten later reed de Polo-bestuurder op de Haagweg ter hoogte van de Herenstraat in Rijswijk. Opgeschrikt door een harde knal zag hij dat zijn achteruit was gebarsten. De bestuurder zag wederom de zwarte Mercedes B 150 rijden, die met hoge snelheid wegreed richting de Lindelaan in Rijswijk. Enkele voetgangers moesten voor de Mercedes B 150 opzij springen. Ook met deze voetgangers komt de politie graag in contact. Oproep getuigen Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die mogelijk te maken kan hebben met dit verkeersconflict? Neemt u dan contact op met de politie in Delft via het telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800-7000.