Winnaars Rijswijkse Vrijwilligers van het jaar 2020 bekend

In Rijswijk is het inmiddels een traditie: de bekendmaking van de Vrijwilligers van het jaar. Afgelopen maandag werden de winnaars in de Rijswijkse Schouwburg bekend gemaakt door wethouder Welzijn Johanna Besteman. De Vrijwilligers van het jaar 2020 zijn: Jennifer Bernadina van voetbalclub KRSV Vredenburch, Jamie de Ridder van de Rijswijkse Schouwburg en de stafleden van Waterscouting Dorus Rijkers.

Spannende nek-aan-nek race
“Ik ben blij dat de genomineerde vrijwilligers zo gesteund zijn door alle mensen die op hen hebben gestemd. En het was dit jaar echt een nek-aan-nek race! Het blijkt ieder jaar weer hoe belangrijk de vrijwilligers zijn voor hun omgeving,” verteld wethouder Johanna Besteman aan Rijswijk.tv. “Niet alleen deze winnaars, maar alle vrijwilligers verdienen overigens een pluim. Mochten er mensen zijn die zelf ook wat willen doen voor een ander? We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.”

Alle vrijwilligers bedankt!
Normaal gesproken vindt de prijsuitreiking plaats tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest, bedoeld voor alle Rijswijkse vrijwilligers. Dit jaar is het door de maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk een feest te organiseren. In plaats hiervan heeft de gemeente als blijk van dank dit jaar alle vrijwilligers een culturele attentie gestuurd.