WhatsApp-groep *Alert RijswijkBuiten* breidt zich verder uit.

In het afgelopen jaar hebben meer dan 200 bewoners zich aangemeld voor de WhatsApp-Groep RijswijkBuiten. Door het succes is de maximale capaciteit van de WhatsApp-groep bereikt. Er komen twee groepen bij om nieuwe buren uit RijswijkBuiten toe te kunnen laten. Binnekort zijn er drie WhatsApp groepen in RijswijkBuiten:

  • Sion-NOORD (splitsing Terras van Sion, tot aan de A4) (BESTAAND)
  • – Sion-ZUID (splitsing Terras van Sion, tot aan de waterkant van Delft) (NIEUW)
  • – Parkrijk (NIEUW)

Doordat er twee nieuwe groepen worden bijkomen. Zoeken ze twee nieuwe beheerders. Iets voor jou meld je aan. Wil je toegevoegd worden aan de groep? Meld je daarom nu aan voor de WhatsApp groep RijswijkBuiten via bc@sionrijswijkbuiten.nl o.v.v .van je naam, mobiele nummer en adres en welke groep (Sion-Noord, Sion-Zuid of Parkrijk) Enkel voor bewoners in RijswijkBuiten.

De WhatsApp-groep is bedoelt voor noodgevallen. Valt iets wat verdacht op in de wijk wees duidelijk in het signalement: Maak een foto, Straat, persoon, kleur kenmerken en wat valt er op etc. Voorkom reactie op reacties; – Geen reclames; – Geen bedankjes; – Geen opmerkingen over dubbel parkeren etc.; Houd er rekening mee dat er meer dan 200 bewoners een berichtje krijgen. Voor andere zaken is er Facebook/Nextdoor.