Voorstelling Tijdloos Genot van cabaretier Thjum Arts komt naar CulturA & Zo

Thjum Arts, cabaretier met een naam die weinig mensen ooit gehoord hebben, won een jaar geleden het Cabaretfestival Cameretten. Daar sleepte hij de hoogste waardering van zowel het publiek als de vakjury binnen. Nu is zijn avondvullende voorstelling Tijdloos Genot is op zaterdag 17 december om 20:00 uur te zien in CulturA & Zo, Nootdorp.

De tweede indruk
Eerder was hij finalist bij het Leids Cabaret Festival en deed hij mee aan het Amsterdamse Studenten Cabaret Festival. In november was zijn premiére in een uitverkochte Flint in Amersfoort. Hij zegt zelf: “Ik moet het hebben van de tweede indruk.”

Maakt nieuwsgierig naar volgend werk
“De grootste kracht van Arts is zijn authenticiteit,” aldus de Theaterkrant. “Er is geen bravoure of opschepperij, geen overdadig of nodeloos acteren. Hij hengelt niet naar de lach, maar incasseert de open doekjes met geduld. Tijdloos Genot wordt zo een eerlijk, open portret van een bedachtzame jongen die weet waar hij zijn grappen heeft verstopt. Arts maakt zeker nieuwsgierig naar volgend werk. Aan het einde van Tijdloos Genot heb je het gevoel een nieuw persoon te hebben ontmoet, en Arts is zeker iemand die je beter wil leren kennen.”

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van CulturA & Zo.