Volleybaltoernooi voor (ex) hartpatiënten in sporthal De Altis

Op zaterdag 6 mei organiseert Harten 6 en Haagsche Bluf voor de vierde keer dit jaar een volleybaltoernooi voor (ex) hartpatiënten in de Rijswijkse sporthal De Altis. Na drie zeer geslaagde toernooien in 2017, 2018 en 2019 kon dit sportevenement door de coronamaatregelen in 2020, 2021 en 2022 helaas niet doorgaan. Dit jaar kan het wel weer doorgaan en gaan zestien teams uit alle hoeken van het land met elkaar de strijd aan.

Volleybaltoernooi
Burgemeester Huri Sahin is op zaterdag 6 mei ook aanwezig in sporthal De Altis en opent om 10:00 uur het toernooi. Aan het einde van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. Ieder team krijgt een presentie in de vorm van een beker of medaille voor hun sportieve deelname. Tijdens het volleybaltoernooi is iedereen van harte welkom om de teams aan te moedigen.  De toegang voor het volleybaltoernooi is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Deelnemende teams
De wedstijdleiding is dit jaar volledig in vertrouwde handen van Cayley, de kleindochter van medeorganisator Willem van Dijk. Beide dames hadden de afgelopen jaren al een actieve rol binnen het toernooi vervuld. De deelnemende teams zijn: VePeZet – Lelystad; HTC Ede – Ede; Hartejagers – Zaanstreek; Harten 6 – Rijswijk; Haagsche Bluf – Rijswijk; R.I.S. – Rotterdam; Hartslagen – Alkmaar; HartVooruit – Vleuten de Meern; VVSS AnnA Oss – Oss; HTC Leiden e.o. – Leiden; Heartbeat – Almere; HTC Delft – Delft Hexagon – Angeren; Phoenix – Purmerend; Cardio Cracks – Den.