Volg de gratis workshop ‘Meer Contact’ bij Bibliotheek aan de Vliet

Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet organiseren samen op maandag 25 maart de gratis workshop ‘Meer Contact’. Bij deze workshop leer je contact maken met anderen, maar leer je ook beter in contact te komen met jezelf. In een kleine groep leer je technieken om makkelijker het gesprek aan te gaan.

Samenwerking met Indigo Preventie
De Bibliotheek aan de Vliet organiseert in samenwerking met Indigo Preventie, kosteloze trainingen en workshops om aan je mentale welzijn te werken. Zo worden er  trainingen en workshops georganiseerd om je te helpen opkomen voor jezelf, praten over je gevoelens en sterker te worden. De groepen zijn klein, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

Maak ‘Meer Contact’
Vind jij het bijvoorbeeld lastig om jezelf meer te laten zien aan anderen? Of zou  je graag meer contact met anderen willen maken? Tijdens de workshop ‘Meer contact’ ga je met onder andere met deze vragen aan de slag. De workshop wordt gegeven op maandag 25 maart bij Bibliotheek Rijswijk en begint om 12.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Aanmelden kan via de website: https://www.bibliotheekaandevliet.nl/leven-lang-leren/Indigo.html of bij de informatiebalie in de Bibliotheek.