Vijfde volleybaltoernooi voor (Ex-)Hartpatiënten in De Altis

Op zaterdag 25 mei wordt in Sporthal De Altis in Rijswijk het vijfde volleybaltoernooi georganiseerd voor (ex-)hartpatiënten door Harten 6 en Haagsche Bluf. Maar liefst achttien teams uit verschillende delen van het land gaan de strijd met elkaar aan.

 Sportieve deelname
Om 10.00 uur opent wethouder Mark Wit het toernooi, waarna de teams de hele dag door zullen spelen. De prijsuitreiking vindt plaats om 15.45 uur, waarbij elk team een trofee ontvangt als blijk van hun sportieve deelname. Iedereen is van harte welkom om de teams aan te moedigen in Sporthal De Altis aan de Bruyn Kopsstraat 1 in Rijswijk, de toegang is gratis. Dankzij de steun van verschillende bedrijven zijn er prijzen en versnaperingen beschikbaar gesteld.

(Ex-)hartpatiënten, diabetici en COPD-patiënten
Dit jaar wordt de wedstrijdleiding verzorgd door Cayley Blok, de kleindochter van medeorganisator Willem van Dijk, en Jan van der Sloot. Harten 6 en Haagsche Bluf bieden sporttrainingen aan voor (ex-)hartpatiënten, diabetici en COPD-patiënten om hun conditie op peil te houden. Harten 6 bestaat inmiddels alweer 14 jaar.