Viering hoogste punt Tuinen van Sion

Donderdag 3 oktober 2019 vierden Rijswijk Wonen, Bouwinvest en Dura Vermeer Bouw Zuid West het hoogste punt van hun nieuwbouwprojecten in de Tuinen van Sion, fase 13. Zij bouwen in totaal 122 eengezinswoningen in dit nieuwe deelplan van RijswijkBuiten.

Iedereen komt aan bod
Uniek in dit project is dat alle mensen aan bod komen. Er komen 26 sociale huurwoningen, 38 vrije sector huurwoningen en 58 koopwoningen in diverse prijsklassen.

Directeur spreekt de mensen toe
De nieuwe directeur-bestuurder van Rijswijk Wonen, Rob van den Broeke, hield een speech namens alle partijen en bedankte de medewerkers.  “We zijn trots dat we met deze 122 nieuwe eengezinswoningen de woningvoorraad in Rijswijk uitbreiden”, aldus Van den Broeke.
Na een rondleiding langs de verschillende bouwprojecten, kon iedereen terecht bij de frietkraam voor een lekkere snack. En natuurlijk een (fris)drankje om te proosten op het hoogste punt!

De Tuinen van Sion
Midden in RijswijkBuiten wordt in deelgebied Sion alweer de 13e fase van de Tuinen van Sion ontwikkeld. Met 58 koopwoningen, 26 sociale huurwoningen en 38 vrije sector huurwoningen biedt dit deelplan een mooie diversiteit in het woonprogramma. Rijswijk Wonen realiseert 26 eengezinswoningen voor de sociale verhuur, die inmiddels zijn verhuurd via Woonnet Haaglanden.De koopwoningen bestaan uit drie verschillende woningtypen in verschillende prijsklassen. Het plan is ontwikkeld door de Gemeente Rijswijk en Dura Vermeer Bouw Zuid West.