Vier familiedag bij Don Bosco

Don Bosco Rijswijk is een jeugdcentrum voor kinderen en jongeren uit Rijswijk, Den Haag en daarbuiten. Op woensdag 26 april organiseren zij van 13:00 tot 16:30 uur een familiedag. Naast de familiedag, is er bij Don Bosco Rijswijk elke vrijdag een club voor kinderen met en zonder beperking die graag nieuwe vrienden willen maken. Elke vrijdag is er een ander thema waar elk kind kan spelen, ontmoeten en beleven.

Familiedag
Terwijl volwassenen kunnen uitrusten en bijkletsen op het terras, zijn er genoeg activiteiten voor kinderen geregeld zoals boogschieten, een ballenbak, bubbeldisco en een knutseltafel. Ook is er het verrassingsspel ‘Don Bosco-mania’. Voor wie het jeugdcentrum nog niet kent is er een informatiekraampje en worden rondleidingen gegeven.

Wil jij aanwezig zijn bij de familiedag op woensdag 26 april? Stuur dan een mail naar martijn@donboscorijswijk.nl. Deelname aan de familiedag is gratis.

Ontmoeten en bewegen
Bij Don Bosco kan elk kind, ongeacht mentale of fysieke beperking, elke vrijdagmiddag na school komen spelen. Met iedere week een ander thema wordt gesport, gekookt, geknutseld en gedanst. Kinderen die moeite hebben met praten, bewegen, een beetje druk zijn of op een andere manier speciaal zijn, mogen bij Don Bosco gewoon meedoen. De vakkrachten en vrijwilligers zijn ervaren in het werken met de speciale doelgroep en zullen zich inzetten om elk kind welkom te laten voelen.

De vrijdagmiddag begint om 15:30 uur en eindigt om 17:00uur. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.