VIDEO: De Werkman opent nieuwe lokatie

In de voorbije jaren was De Werkman gevestigd aan de Polakweg in Rijswijk, maar door de groei en het succes werd gezocht naar een grotere lokatie die kan meegroeien met de onderneming. Met een groot feest, een patatkraam, drankjes en live muziek werden de deuren geopend van de nieuwe lokatie aan de van Gijnstraat in de Plaspoelpolder.

Directeur Giel van Maarseveen: ‘We richten ons wat meer op de Nostalgie. Het bedrijf bestaat sinds 1870. We weten dus heel goed hoe bedrijfskleding in elkaar zit. We gaan voor de beste prijs en kwaliteitsgarantie gecombineerd met een totaaloplossing.

Kleinste museum van Rijswijk
Giel vervolgt: ‘Voor klanten is het leuk om langs te komen in de nieuwe winkel. We zijn het kleinste museum van Rijswijk op het gebied van bedrijfskleding. Oude krantenartikelen, advertenties en ook oude bedrijfskledingstukken zijn te bewonderen in de nieuwe showroom.”

Plaspoelpolder
De ondernemer heeft bewust gekozen om ook de nieuwe winkel in de Plaspoelpolder te vestigen. ‘Die keuze hebben we gemaakt omdat de bereikbaarheid fantastisch is. De A4 ligt voor de deur en de uitvalswegen zijn enorm. We hebben klanten in het hele land, maar ook het centrum van Den Haag is goed te bereiken.’, aldus van Maarseveen.