[VIDEO] Vergaderen en lunchen in de nieuwe horecakas van Campus Seven Cities

Wie in de afgelopen maanden over de Lange Kleiweg reed heeft hem al gezien… De Glazen Horecakas van Campus Seven Cities. De kas op het parkeerdek van gaat maandag 3 juni open. Na een intensieve bouw- en inrichtingsperiode staat de kas klaar als een nieuwe, inspirerende ontmoetingsplek voor ondernemers, flexwerkers en zakelijke gasten.

Vergaderen en lunchen
De glazen kas, met een oppervlakte van maar liefst 450 m2, biedt een unieke en groene omgeving voor ondernemers. De kas beschikt over vijf vergaderruimtes, elk met een eigen uniek ontwerp, drie stilteboxen voor geconcentreerd werken, en een groot sociaal hart waar ontmoeting en ontspanning samenkomen.

Gratis koffie en thee
De ruimtes in de kas zijn ontworpen om zowel de huurders van de campus als externe partijen een optimale werk- en vergaderervaring te bieden. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een flexwerkplek tijdens het reizen, of een plek om te lunchen en te netwerken, de glazen kas biedt voor elk wat wils. Bezoekers kunnen bovendien genieten van gratis koffie, thee en WiFi.