[VIDEO] Toros Argentinos biedt een authentieke smaak en sfeer

Toros Argentinos is een restaurant met gastvrijheid en passie voor lekker eten. Zodra je naar binnen stapt, voelt het alsof je Argentinië binnenkomt. De hele sfeer geeft je het gevoel alsof je in een lokaal restaurantje zit in Zuid-Amerika. Neem een kijkje in het restaurant en achter de schermen in de keuken.

Vers vlees
De verse steaks, rib-eyes en sirloins worden allemaal naturel geserveerd en je kunt zelf aangeven hoe je hem gebakken wil hebben. Rosé, medium of liever doorgebakken? Het kan allemaal. Het vlees kun je zelf op smaak brengen met peper, zout en Chimichurri.

Authentieke marinade
Op elke tafel staat een saus genaamd Chimichurri. Chimichurri is een saus en marinade die in de Argentijnse keuken wordt gebruikt bij gegrild vlees. Past perfect bij het authentieke plaatje van Toros Argentinos. Het wordt huisgemaakt en je betaalt er niks voor.

Gratis side-salad
Zoals te zien bij deze saladebar is er een ruim aanbod aan groenten en dressings. Deze kun je onbeperkt blijven pakken, zonder dat er extra kosten bijkomen. Zo kun je je maaltijd nog gevarieerder maken en het geeft een frisse smaak tussendoor.

Betaalbare cocktails
Op het menu staan ook een aantal cocktails. Dit varieert van een frisse caipirinha, tot een zoete sex on the beach. Ook zijn er cocktails met koffie, slagroom en ijs. Ze worden aangeboden voor een zeer redelijke prijs en worden met liefde gemaakt. Ook is er een verrassingscocktail, die telkens weer verschilt. Voor €6,95 krijg je een verrassend lekkere cocktail geserveerd.