[VIDEO] Toekomst van voormalig kantoor-en bedrijfspand Treubstraat

Op 10 januari 2024 is de verbouwing van het voormalige kantoor-en bedrijfspand van start gegaan. Hier komt een nieuwe ontwikkeling genaamd ‘Flex’, hier worden units opgeleverd die deels voor productie en deels voor maak-industrie. Dit is voornamelijk gericht op jonge ondernemers die in hun organisatie voor continuïteit willen zorgen, waarbij een ruimte er goed bij past.

Flexibel met Flex
Oorspronkelijk was het plan om net als vele andere het pand te transformeren, maar gezien de nieuwe voorschriften van het bouwbesluit is het beter om voor sloop-nieuwbouw te gaan. De naam ‘Flex’, komt voort uit de gedachte dat ondernemers zelf kunnen bepalen hoe zijn hun onderneming gaan houden. Er worden casco units aangeboden met verschillende opties, zodat deze ingericht kunnen worden naar behoefte. Het grootste gedeelte van deze units is al verkocht en mocht je interesse hebben dan moet je er snel bij zijn.

Als kers op de taart
Naar verwachting zullen de units een jaar na de start van de bouw opgeleverd worden. De Treubstraat heeft in de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt. Flex zal hier dan ook als kers op de taart komen en zal de locatie echt gaan laten opbloeien.