[VIDEO] Redhead zet nieuwe stap in transformatie Plaspoelpolder

Vrijdagmiddag is het pand aan de Frijdastaat 7-9 officieel overgedragen aan Redhead Technology. De overdracht van dit pand is de volgende stap in de transformatie van de Plaspoelpoelder van een verouderd industrieterrein naar moderne plek om te werken. In de komende maanden wordt het pand getransformeerd tot een duurzame plek om te werken.

Gist Brocades en DSM
oen het pand in de jaren 70 werd gebouwd deed het als eerste dienst als het kantoor van de Gist Brocades NV, wat later is ingelijfd door DSM. Vaag zijn de letters van de Gist Brocades nog te zien op de oude houten panelen aan het plafond, maar dat zal binnenkort niet meer zo zijn. Redhead Technology heeft vooruitstrevende plannen met het pand met betrekking tot duurzaamheid en innovatie. Zo zal het pand verduurzaamd gaan worden en zal het dak gaan dienen als groene tuin waarop kassen zullen worden geplaatst voor het verbouwen van groente.

Redhead werkt aan een duurzame samenleving
Redhead Technology is een dienstverlener die bedrijven, organisaties en particulieren oplossingen biedt voor hun ICT-behoeftes. Zij ontwerpen, realiseren, implementeren en beheren volledige data en telecom infrastructuren, waarbij zij hechten aan een persoonlijke relatie met de klanten. Daarnaast nemen zij de maatschappelijke verantwoordelijkheid en dragen actief bij aan een duurzame samenleving. Het zusterbedrijf Redhead Solar levert en installeert totaalconcepten op het gebied van zonne-energie. Zij adviseren klanten over de best mogelijke toepassingen om duurzame energie op te wekken, verzorgen installaties en ontwikkelen met Redhead Technology de oplossingen voor een duurzame toekomst.