[VIDEO] Politie doet klopjacht tijdens The Hunt in Pijnacker

Op maandag 29 april deden twee redactieleden van ons team mee aan The Hunt in Pijnacker. Bij dit spel moet je drie uur lang uit handen blijven van de politie en handhaving, en moet je drie stempels weten te bemachtigen op verschillende locaties. Is ons redactieteam fit genoeg om The Hunt te winnen?

The Hunt
The Hunt is een initiatief van gro-up jongerenwerk en de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het spel is bedoeld om jongeren op een positieve manier in aanraking te laten komen met politie en handhaving. Mochten de deelnemers gepakt worden. Dan kregen zij nog een extra kans om nog een keer alle stempels te behalen.

Opening door de burgemeester
Burgemeester van Pijnacker-Nootdorp Björn Lugthart was bij de aftrap van de activiteit. Hij sprak zijn waardering uit voor de agenten en boa’s die de straten van de gemeente veilig hielden en bedankte de organisatie voor hun inzet.

Ook in Rijswijk
Op zaterdag 8 juni wordt The Hunt georganiseerd in Rijswijk. Inschrijven hiervoor kan vanaf maandag 13 mei.

Overwinning voor Feel Good Radio?
Na afloop van het leuke en zeer vermoeiende spel, was er ook nog tijd voor een praatje met de agenten, en kreeg iedereen een pannenkoek. Bekijk in de video hieronder hoe Roy en Stijn, redacteuren bij Feel Good Radio, het er van af brachten. Het bleef spannend tot de laatste minuut.

Bekijk de video hier.