[VIDEO] Oud-Rijswijk vol liefde tijdens Valentijnsdag

Binnenkort staat Valentijnsdag weer voor de deur. Valentijnsdag valt ieder jaar op 14 februari. Op deze dag vieren we de liefde door elkaar wat extra aandacht te geven met bijvoorbeeld bloemen, chocolade, cadeautjes of een kaartje. Veel winkels binnen de gemeente doen mee met Valentijnsdag. Rijswijk.tv ging langs een paar van deze winkels en vroeg op straat hoe Valentijnsdag word gevierd.

Heerlijke Bonbons bij Lentz
We zijn allemaal bekend met het gezegde: “Liefde gaat door de maag.” Chocolade bevat stoffen die gevoelens van liefde en blijdschap opwekken, daarom ben je voor Valentijnsdag bij Lentz aan het juiste adres. Van Valentijns gebakjes tot aan de welbekende slagroom-truffels, bij Lentz is er genoeg om uit te kiezen.

Verwennen bij Buddha to Beauty
Ook kun je bij Buddha to Beauty terecht op Valentijnsdag. Je bent er op het juiste adres als het gaat om jezelf, maar ook om een ander te verwennen. Buddha to Beauty is inmiddels 13 jaar een beauty begrip in het centrum van Oud-Rijswijk.

Blind Date met een boek bij de Bruna
Bij de Bruna draait Valentijn ook om liefde voor boeken. Een boek kan zo prachtig zijn dat je het niet meer los wilt laten.En juist daarom daagt de Bruna in Oud-Rijswijk je uit voor een ‘blind date’ met een boek: 10 zorgvuldig geselecteerde bestsellers die elk op hun eigen manier iets unieks te bieden hebben.