[VIDEO] Ontdek de creatieve talenten van je kind bij open dag Trias

Zaterdag 8 juni organiseert Trias een open dag. Tijdens deze open dag kunnen kinderen ontdekken of zij de activiteiten die Trias aanbiedt leuk vinden. Er zijn allerlei verschillende activiteiten voor de kinderen. Er is voor ieder wat wils. Ook is een bezoek aan de open dag volledig gratis.

Verschillende activiteiten
Kinderen van jong en oud kunnen tijdens de open dag terecht voor proeflessen. Er zijn verschillende activiteiten zoals dans, gitaar, piano, kunst en nog veel meer. Buiten de proeflessen zijn er ook nog allerlei andere dingen te doen voor de kinderen. Zo zijn er optredens van harpisten en een orkest. Voor de echte liefhebbers is er ook een ijscoman en iemand die schminkt.

Wees er snel bij
De inschrijvingen zijn nu al geopend. Mocht je na de open dag denken dat dit echt iets voor jouw kind is en hij/zij vindt dit ook erg leuk, dan moet je er wel snel bij zijn. Zelfs nu al zijn er lessen die vol zitten vanwege het grote aantal leerlingen.

Een model natekenen
Een van de cursussen is beeldend werken. In deze cursus krijgen kinderen de kans om hun creativiteit te uiten in de vorm van kunst. Iedereen staat aan één kant en kijkt allemaal naar hetzelfde model. Elk kind mag op zijn eigen manier dit model namaken. Je kunt je hier nog voor aanmelden.