[VIDEO] Kleinste kledingwinkel van Rijswijk ‘Mikabella’ geopend

Op vrijdag 1 maart is de kleinste kledingwinkel ‘Mikabella’ in winkelcentrum Oud-Rijswijk officieel geopend door de trotse eigenaresse, Mieke Witte.

Kleinste kledingwinkel van Rijswijk
Met slechts vijf grote stappen bereik je al de achterzijde van deze bescheiden kledingboetiek, maar voor Mieke Witte is deze winkel precies wat ze voor ogen had. Voorheen was ‘Mikabella’ een vintage kledingwinkel op een andere locatie. Na lastigere periode tijdens de coronacrisis, zocht Mieke naar een kleiner pand met een betaalbare huurprijs.

Uiteindelijk vond Mieke haar plekje in een klein pand aan de Herenstraat 9b, waar ze nu een gevarieerd assortiment aan nieuwe kleding aanbiedt in diverse maten. Mieke beperkt zich namelijk niet alleen tot kleine maten; haar collectie loopt tot en met maat 46. Hierover vertelt Mieke vol trots: “Hoe klein onze winkel ook is, we bieden niet alleen kleine maten aan, maar ook voor mensen met een maatje meer.”

Heel erg ‘Mikabella’
Achter de naam van dit kleine kledingboetiekje gaat ook een interessant verhaal schuil. De naam ‘Mikabella’ werd bedacht in een café door een Italiaan. Mieke was daar samen met vriendinnen aan het stappen, en tijdens het gesprek kwam ter sprake dat ze nog geen naam had bedacht voor haar kledingboetiek. Uiteindelijk kwam de Italiaan met de naam, die bestaat uit haar naam en het woord ‘Bella’. Mieke verkoopt niet alleen nieuwe kleding, zo maakt ze ook zelf Ibiza kleding, tassen en laarzen.