[VIDEO] Just Dance Studio in de schijnwerpers

Bij Just Dance Studio in Rijswijk draait alles om dansplezier, kwaliteit en ontwikkeling. Ze bieden een breed scala aan dansstijlen, waaronder streetdance, hip-hop, kidsdance, modern, peuterdans, ouder & kind dans, ballet, selectielessen en conditie & danslessen. Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils! Bovendien verzorgt Just Dance Studio elk jaar een spectaculaire show in een theater.

Één en al dansplezier
De trotse eigenaresse van Just Dance Studio, Lisette van der Hoorn, heeft 14 jaar geleden na een aantal jaar les te hebben gegeven bij verschillende dansscholen haar eigen dansschool geopend. Lisette kijkt heel trots terug op deze 14 jaar, zo zegt ze: ” In de afgelopen 14 jaar hebben wij heel veel mooie dingen mogen meemaken. Heel veel shows, optredens, wedstrijden, samenwerkingen met artiesten en merken. Just Dance Studio heeft de corona tijd overleefd en het gaat nog steeds super goed. Dit alles doe ik met mijn team met heel veel plezier! Het belangrijkste is plezier hebben in dans.”

Van peuterdans tot aan klassiek ballet
Bij Just Dance Studio is er heel veel mogelijk als het gaat om dans. Zo kun je al met je allerkleinste meedoen aan peuterdans, een les speciaal ontworpen voor kinderen tussen 2 en 4 jaar oud. In deze les worden de kinderen op een leuke, speelse en fantasierijke manier geïntroduceerd in de wereld van dans. Just Dance Studio geeft ook Streetdance, Hiphop, Klassiek Ballet en Moderne dans- lessen.

Verder zijn er ook de selectiegroepen. Om deel uit te maken van een van de  selectiegroepen, dien je aan het begin van het seizoen auditie te doen. Deze selectiegroepen treden op diverse locaties op, zoals bij Dance4Life, het Tina Festival, de Fashionshow van Shoeby, en meer. Daarnaast nemen deze groepen deel aan verschillende wedstrijden. In de lessen  wordt er extra aandacht aan techniek en uitstraling besteed, om ervoor te zorgen dat de dansers zich op alle fronten kunnen ontwikkelen.

Voor meer informatie over het inschrijven of het lesaanbod, kun je kijken op :https://www.justdancestudio.nl