[VIDEO] Foodtruck van Kenneth Barkey nieuwe aanwinst voor Havenkwartier

Donderdag 23 mei was een bijzondere dag voor ondernemer Kenneth Barkey en zijn vrouw Deborah Barkey. Kenneth opende namelijk de foodtruck van zijn bedrijf Fusion Concepts. Wethouder Armand van de Laar was aanwezig bij de opening in het Havenkwartier.

Fusion Concepts
Ondernemer Kenneth Barkey is met zijn bedrijf Fushion Concepts gevestigd aan de Koopmansstraat 5c. Fushion Concepts is een bedrijf dat zich bezighoudt met de inrichting van horecagelegenheden, bedrijven en residentiële woningen.

De gedreven ondernemer ziet heel veel kansen voor het Havenkwartier en opent daarom een foodtruck aan de kop van de Lange Haven. “Onze droom begon twee jaar geleden met het idee om een foodtruck te openen. Waar beter dan in het prachtige havengebied van Rijswijk? Wij serveren heerlijke streetfood voor een eerlijke prijs. Wat ons onderscheidt, zijn onze verse specialiteiten, die vaak huisgemaakt zijn”, vertelt Kenneth. Op dit moment is de foodtruck nog volop in ontwikkeling, maar de basis staat al als een huis. De foodtruck zal geopend zijn van 07.00 uur tot 20.00 uur.

Een unieke plek voor alle inwoners van Rijswijk
Het Havenkwartier, ooit een bedrijventerrein, is momenteel een versteende wijk met veel leegstand. Het Havenkwartier wordt een aantrekkelijk en toekomstbestendig stadsdeel, waar iedereen graag komt. Het biedt volop mogelijkheden om te werken en te wonen in een prettige omgeving.

Met 2.500 nieuwe woningen en uitgebreide voorzieningen zoals groen, natuur, recreatie en horeca op komst, waarvan de nieuwe foodtruck van Kenneth Barkey een prachtig voorbeeld is, kunnen bewoners genieten van fietsen en wandelen in het groen en ontspannen aan of op het water. Het Havenkwartier wordt daarmee een unieke plek voor alle inwoners van Rijswijk. Wethouder Armand van de Laar is erg enthousiast over de ontwikkeling van het Havenkwartier, zo vertelt hij: “Je ziet dat ondernemers als Kenneth zich heel graag willen vestigen in het Havenkwartier, daar ben ik heel erg blij mee!”