[VIDEO] De Rijswijkse Petrusschool bestaan 50 jaar

De Petrusschool viert feest want ze bestaan 50 jaar. Dat gaat de komende weken groots gevierd worden met leuke activiteiten.

Nieuwe vloer bij de ingangen
In de vakantie is hard gewerkt aan het mooi maken van de school zodat dit feest in een opgeknapte school gevierd kan worden. Meester René en meester Wim hebben de school weer helemaal schoongemaakt. Ook alle vloeren bij de ingangen van de scholen zijn opgeknapten uitgerust met een sterke en mooie PVC vloer en een inloopmat.

Uitbreiding samenwerking UP! Kinderopvang
Directeur Edward den Heeten laat weten erg trots te zijn met het uitbouwen van de samenwerking met UP! Kinderopvang. Afgelopen maandag is de peuterspeelschool opgestart. Op de peiuterspeelschool kan een kind vanaf de leeftijd van 2,5 jaar beginnen om vervolgens naadloos door te stromen naar groep 1. Zo is de overgang voor het kind heel klein omdat deze al gewend is.

Interesse in de peuterspeelschool?
Als je meer wilt weten over dit nieuwe concept, neem dan contact op met UP! Kinderopvang voor plaatsing in deze groep van de peuterspeelschool. Zodra je kind gaat starten op de peuterspeelschool wordt er een intakegesprek ingepland.