[VIDEO] Backstage Tour Feel Good Radio groot succes

Feel Good Radio organiseerde deze week een backstage tour voor iedereen die altijd al graag een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de Rijswijkse omroep.

Groot bereik
Feel Good Radio is als Rijswijkse omroep de best beluisterde radiozender van de regio.  Naast radio maakt de omroep ook al tien jaar het succesvolle online nieuwsplatform Rijswijk.tv. De aanwezige personen waren vooral onder de indruk van de professionaliteit van de omroep en het grote bereik van zowel de radio als het online nieuwsplatform.

Bekijk de video op Facebook

Party mode
De tour werd bezocht door liefhebbers van de radio en ondernemers, maar ook cultuurwethouder Mark Wit kwam even kijken. Na de presentatie in de theaterzaal beneden  in het pand werden de gasten boven in de studio uitgenodigd. Omdat er zo’n grote opkomst was, mocht iedereen zelf rondlopen om te kijken hoe het werk eraan toegaat.

Eerste indruk
Ritsaert Krauss is van Centrale Planning BV en hij had zich aangemeld om een kijkje achter de schermen te nemen. “Ik was zelf nog niet heel erg bekend met Feel Good Radio, dus ik wilde er graag naartoe. De eerste indruk is heel positief. Wat ik mooi vind is dat jullie ook studenten opleiden voor de redactie en een heel jong team hebben die toch best veel verantwoordelijkheden krijgt. Ook is het leuk dat jullie in een omgeving zijn waar ruimte is om fouten te maken en dat jullie daarvan groeien.” aldus Krauss

Andere verwachtingen
Pieke Hoekstra van de TU Delft geeft aan dat ze vaker naar Feel Good Radio luistert. Het beeld wat ze had van het studiopand was toch anders dan wat het uiteindelijk blijkt te zijn. “Ik had geen idee waar jullie zaten, dus ik had er eigenlijk geen verwachtingen bij.” Toch geeft ze aan dat haar kijk op Feel Good Radio nu wel enigszins veranderd is. “Ik heb vandaag geleerd dat dat Feel Good Radio gigantisch veel luisteraars heeft, dat wist ik helemaal niet. Het is in elk geval iets leuks wat ik aan mijn collega’s kan vertellen” zegt Hoekstra.