Vermissing Mona Baartmans; politie vraagt informatie?

De 79-jarige Mona Baartmans is door familie als vermist opgegeven. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en is dringend naar haar op zoek. Ze werd 23 september rond 17.00 uur afgezet op de hoek Oosteinde/ Broerhuisstraat in Delft. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. In Delft is afgelopen dagen tevergeefs al uitgebreid gezocht. Mogelijk bevindt ze zich in één van de randgemeenten.

In Delft is al uitgebreid gezocht
De brandweer heeft uitgebreid gezocht in de grachten van Delft. Het rechercheteam dat de zaak onderzoekt heeft een buurtonderzoek gehouden en adressen waar mevrouw Baartmans regelmatig komt, zijn nagelopen. Het rechercheteam neemt deze vermissing hoog op en komt graag in contact met mensen die haar na 23 september rond 17.00 uur nog hebben gezien.

Signalement van Mona Baartmans
Een foto van mevrouw Mona Baartmans is te vinden op Politie.nl. Ze heeft een blanke huidskleur, rood/bruin geverfd kort haar, opvallend geruite broek (bruin/grijs/zwart), zwarte jas, damessjaal om haar nek. Zij is 1.64 meter lang.

Zij heeft dringend medicijnen nodig
Mevrouw Baartmans is slecht ter been en verplaatst zich regelmatig met een rollator. Zij heeft dringend medicijnen nodig. Heeft u informatie over waar mevrouw Baartmans zich bevindt, neemt u dan contact op met 0800-6070. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.