Vakantiebos voor kids van 4 tot 12 jaar in augustus

Ook dit jaar is er weer een vakantiebos bij Don Bosco Rijswijk. Dit jaar staat start het evenement op 10 augustus om 09:30. Het thema van dit jaar is planeten.

Voortbestaan door hulp
Het voortbestaan van het vakantiebos was vorig jaar onzeker omdat het ieder jaar best wel wat geld kost om dit te organiseren. Dankzij bijdragen van de gemeenten Rijswijk, Den Haag en verschillende fondsen kunnen wekelijks 140 kinderen genieten van spelletjes, sport, dansen, knutselen, bakken, theater, workshops en meer. Omdat de excursie niet mogelijk is pakt de organisatie extra uit met bijzondere activiteiten op het terrein.

Registreer vooraf
Als je je kind van 4 tot 12 jaar wil laten meedoen aan het vakantiebos, dan kan deze aangemeld te worden op 4 of 5 augustus. Een weekkaart kost 18 euro. Kaarten kunnen niet online of per mail besteld worden.

Iedereen is welkom
Bij het Vakantiebos is echt iedereen welkom. Jeugd uit de buurt, met of zonder beperking, evenals kinderen woonachtig op het AZC Rijswijk. Een team van ruim 40 vrijwilligers staat klaar om iedereen een fijne vakantiedag te bezorgen. Het enige dat je nodig hebt zijn een set extra kleding en een lunchpakketje.

Dank aan de sponsoren
Het programma is mogelijk gemaakt door het Jeugd Vakantieloket, stichting Zonnige Jeugd, het Menzis Fonds, stichting de Lichtboei, fundatie Santheuvel Sobbe, Ars Donandi, vereniging Trein 8.28 H.IJ.S.M., fonds Marcus en de gemeenten Rijswijk en Den Haag.