Twee gestolen rugzakjes ‘boven water’

De Rijswijkse politie meldt: “Twee van de dertig gestolen rugzakjes van de actie ‘Fietsen tegen Kanker’ zijn zaterdag gevonden in de Vliet”. Ze vraagt hulp bij de zoektocht naar de rest. De rugzakjes zijn gestolen uit de auto van Anja Tenholter en zouden worden verkocht voor 10 euro per stuk.

Anja: “Een aantal jaar geleden zijn wij dierbare mensen aan de ziekte kanker verloren. Kanker is een slopende ziekte waarvoor nog heel veel onderzoek nodig is. Dat onderzoek kost geld, wij willen ons steentje bijdragen met het jaarlijks evenement, genaamd fietsen tegen kanker”.

Het evenement heeft plaats op 17 juni en is al de zesde editie. Het is een monsterrit van 240 km van wielrenners naar Oosterhesselen. “Om geld op te halen verkopen wij ook ieder jaar een gadget. Dit jaar is dat de rugzak”.

De politie vraagt aan de bezoekers van onze Facebook of webpagina: “Mocht u in de loop van tijd personen aantreffen die deze tassen verkopen of een rugzak, zoals deze is geïllustreerd op de foto, aantreffen dan verzoeken wij u om de politie in kennis te stellen”.

Wilt U de actie helpen, helpen, kijk op www.fietsentegenkanker.eu