TUI investeert in reisbranche talent van de toekomst

De reisbranche wordt steeds professioneler. Reisorganisator Tui, gevestigd in de Rijswijkse Plaspoelpolder, organiseerde donderdag de Reiswerk Studenten Challenge. Tientallen studenten kwamen Rijswijkse Rijswijk. Ze doorliepen voorafgaand aan het congres in Marrakech, een leerzaam en intensief programma.

Het programma bevatte onder meer een presentatie over Travellr, een inspiratie-app waarmee vakantiegangers al swipend de vakantiebestemming vinden die het beste bij hen past, door TUI verwezenlijkt als winnend idee van de Challenge van 2016. Spreker Ramon Vullings praatte de studenten bij over cross industry innovation, waarna ze een casus over dit onderwerp behandelden.

Reiswerk organiseert de Challenge jaarlijks om aanstormend talent de kans te geven te laten zien wat ze voor de reisbranche kunnen betekenen. Voor het eerst doen dit jaar ook talenten mee met de expertises IT, E-commerce en online marketing. Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist bij Reiswerk: ‘De reisbranche geeft aan dat deze expertises hard nodig en het moeilijkst vindbaar zijn. Reiswerk maakt met de organisatie van dit event, future talent bewust van de dynamiek en uitdagingen die de reisbranche momenteel biedt. Tegelijk een unieke kans voor toekomstig talent om zich te introduceren aan de reiswereld.’