Stuur je geboortekaartje en maak kans op een cadeaubon

Rond de Dag van de Geboorte, jaarlijks op 9 september, krijgen ouders van nieuw geboren kinderen in Rijswijk van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijswijk extra aandacht met een leuke actie. Door het geboortekaartje van hun nieuwe telg in te sturen, maken ze kans op een cadeaubon van babyspeciaalzaak Prénatal.

Jeugdwethouder Marloes Borsboom trekt niet alleen het winnende kaartje uit de inzendingen. Ze komt ook op kraamvisite om de cadeaubon persoonlijk te overhandigen. Het CJG Rijswijk richt zich onder meer op de gezondheid van baby’s en opgroeiende kinderen, bijvoorbeeld via het consultatiebureau, de schoolarts en de jeugdverpleegkundige.

Met deze actie wil het CJG Rijswijk stilstaan bij het recht van alle nieuwgeboren Rijswijkse kinderen om veilig en gezond op te groeien. Dus heb je dit jaar een zoon of dochter gekregen? En wil je kans maken op een cadeaubon van Prénatal? Stuur je geboortekaartje vóór 4 september 2017 naar CJG Rijswijk, P. van Vlietlaan 10, 2285 XM Rijswijk.

Na de trekking neemt het CJG Rijswijk contact op met de winnaar. Alle ingestuurde geboortekaartjes krijgen een mooie plek aan de P. van Vlietlaan 10. Kijk voor meer informatie over wat het CJG Rijswijk allemaal voor jou kan doen op www.cjgrijswijk.nl of bel met telefoonnummer 085 – 2734150.