Stop nu écht met roken tijdens Stoptober

In oktober begint Stoptober weer. De welbekende landelijke campagne om mensen te helpen te stoppen met roken. De bedoeling is om de hele maand oktober niet te roken. Dat is dan de eerste stap richting een rookvrij-leven.

Voorlichtingsmiddel voor iedereen die wil stoppen
In Rijswijk doet Huisartsenpost de Hof en Together In Motion Fysiotherapie dit jaar weer mee. Op donderdag 26 september is een voorlichtingsmiddag voor iedereen die wil stoppen met roken. Van 16.00 tot 17.00 uur in woonzorgcentrum Onderwatershof kunnen deze mensen meer informatie krijgen over de mogelijkheden en in contact komen met de lotgenoten.

Op naar een gezonder leven
Wethouder volksgezondheid Björn Lugthart is blij met de actie. “Roken is naast alcohol, onvoldoende beweging en ongezonde voeding een van de belangrijkste oorzaken van een ongezonde levensstijl van veel Rijswijkse inwoners. Samen met onze  partners willen we hen daarom stimuleren om gezonder te leven. Initiatieven als deze ondersteun ik dan ook van harte.”

 

U kunt zich van te voren aanmelden via mirjam@timfysiotherapie.nl. Of meedoen aan de landelijke Stoptober actie kan via www.stoptober.nl.